1. Tisztán hazai

Cégünk a Webcucc Kft. Magyarországon bejegyzett, magyar cég, nem szlovák, nem román, és nem is az adózási szabályok kijátszása miatt más országban bejegyzett társaság.  Cégünk Budapesten működik, de a megrendelt termékeket kiszállítjuk bárhova az ország határain belül. a magyar állam felé adózunk, nem más országok adóbevételeit növeljük.

2. Becsületes cég

 Ha tőlünk vásárol, minden egyes elköltött forintja után becsületesen befizetésre kerül a kiszabott adó. Nem csalunk adót, nem simliskedünk, és nem keresünk kiskapukat a törvény kijátszásának érdekében. Minden termékünket bruttó áron értékesítünk, a hazai törvényeknek megfelelően 27% ÁFA tartalommal.

Nem kell számlát kérni tőlünk, adunk akkor is, ha nem kéri! Nekünk fontos!

3. Garancia

Minden termékünkre hivatalos, a törvényi előírásoknak megfelelő mértékű garanciát vállalunk, telefonok esetén hivatalos, magyar, gyártói garanciát nyújtunk, ami általában 2 év.

Miért fontos ez? A legtöbb cég ahol gyanúsan olcsó árakat talál, csak saját bolti garanciát vállal, vagyis nem viheti be a készüléket a gyártó szervizeibe, csak a boltba, ahol vagy megfelelően kezelik a problémáját, vagy nem.

4. Gyorsaság

Amennyiben munkanapokon délig megrendeli a terméket, délután 14 órakor már át is veheti tőlünk, vagy másnap megkaphatja gyorspostai szolgáltatásunk segítségével.

5. Minőség

Csak olyan termékeket forgalmazunk, amelyek minőségbeli megfelelőségéről magunk is meg vagyunk győződve. Úgy véljük, hogy a termék ára mellett a körítés, a kiszolgálás minősége, gyorsasága, és az ügyfélszolgálat alapossága garancia a vevői elégedettségre.

6. Készletkezelés

Weboldalunkon pontos készletinformációkat talál, tehát ha egy terméknél azt látja, hogy raktáron, akkor abból valóban tudunk adni. A Rendelésre jelzés azt jelenti, hogy a termék sem nálunk, sem külső raktárban nem elérhető, a beszerzése bizonytalan.

 

Cégünk céljai meglehetősen földhözragadtak. Szeretnénk, ha minden vásárlónk elégedett, visszajáró ügyfelünké válna, akik nem csak az ár összehasonlító oldalakon található olcsó áraink, hanem a megelégedettség, és ajánlások alapján is minket választanának.

 

Mobilcucc.hu

hazhozszallitas

14naposgarancia

mpl logo kicsi

logo gls

postapont partner

×
egsm popup