Postapont

Fizetés

 

A megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél minden a Vevőt terhelő fizetendő költséget tartalmaz. A számlát, a garancia levelet a csomag tartalmazza.
Vevő a következő fizetési módok közül választhat:


1. Utánvét

A megrendelt áru postai kézbesítése során, az áru átvételével egyidejűleg, személyesen a futárnak, vagy a választott átvételi helyen (Postapont, MOL kút) fizeti ki készpénzben a termék végösszegét és az esetleges szállítási díjat. Amennyiben a kézbesítéskor nem tartózkodik a szállítási címen megadott helyen, úgy a Postahivatalban kell fizetnie.

2. Előreutalás

Vevőnek a termék árát a következő bankszámlára kell utalnia: WEBCUCC KFT. H&K BANK  10401048-50526681-81561008. A Vevő az áru átvételét megelőzően, a bankszámláját vezető pénzügyi intézetnél, a rendelés leadásától számított 3 munkanapon belül kell, hogy elindítsa a tranzakciót. Amennyiben ezt a megadott határidőig nem teszi meg, úgy a 3. munkanapon rendelése lemondottnak minősül és erről Vevő e-mailben értesül.

Paypal fiókból, vagy bankkártyával a PayPal rendszerén keresztül történő fizetés a rendelés során online. A PayPal fizetés során felszámolásra kerül a PayPal fizetés tranzakciós díja, ami körülbelül 90Ft + a termék értékének 3%-a.


Szállítás

webcuccatvetelipont

 

Vevő a következő szállítási lehetőségek közül választhat:

 

 

1. Postapont bruttó 790,-Ft. 

postapont partner2 napos szállítási határidővel. Választhat postát, MOL kutat, Coop üzletet, vagy posta csomagautomatát.

 

2.  MPL postai csomag bruttó 850,-Ft.

   2 napos szállítási határidővelmpl logo

 

3.  MPL postai csomag bruttó 980,-Ft.

   1 napos szállítási határidővelmpl logo

 

4.  GLS futárszolgálat bruttó 1090,-Ft.

   1 napos szállítási határidővel logo gls

Eladó felhívja Vevő figyelmét arra, hogy a csomagot kézbesítéskor a postás előtt vizsgálja meg és sérülés észlelése estén kérje jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Eladó nem fogad el.
mpl logo

postapont partner logo gls

hazhozszallitas

14naposgarancia

mpl logo kicsi

logo gls

postapont partner

×
egsm popup